title

Table of Contents

Concept Bar at Biennale Interieur 2015
Spatial Installation
Kortrijk, Belgium, October 2015

Table of Contents is a bar concept that introduces a DIY approach to the gastronomic experience of the biennale, while presenting a spatial experience rich of intriguing textures, patterns and forms. Like an oasis amidst the vibrant and multi-voiced surroundings, Table of contents is a calming force, an open but defined space where visitors will be able to escape under large tropical vegetation at a communal yet intimate environment. The food concept is presented through a reinterpreted collective market setting elevating emotions and aesthetics of a very familiar yet constantly re-invented everyday experience. A marble camouflaged oversized counter incorporates seating areas, planters, cooking and display. Seating happens in planned and unplanned areas, inside geometric courtyard, at the perimeter of the oval shaped island or on the actual counter as the continuous stone surface creates a non-directional 360 degree communal island as it is situated in the center of the fairgrounds.

Table of Contents
Table of Contents
Table of Contents
Table of Contents
Table of Contents
Table of Contents
Table of Contents
Table of Contents
Formations Collaboration Bloc Studios Untitled Spectacle Memory Acts New Reflections Champs Creatifs Athlos Rest Stop Table of Contents
Table of Contents
Table of Contents
Concept Bar at Biennale Interieur 2015
Spatial Installation
Kortrijk, Belgium, October 2015

Table of Contents is a bar concept that introduces a DIY approach to the gastronomic experience of the biennale, while presenting a spatial experience rich of intriguing textures, patterns and forms. Like an oasis amidst the vibrant and multi-voiced surroundings, Table of contents is a calming force, an open but defined space where visitors will be able to escape under large tropical vegetation at a communal yet intimate environment. The food concept is presented through a reinterpreted collective market setting elevating emotions and aesthetics of a very familiar yet constantly re-invented everyday experience. A marble camouflaged oversized counter incorporates seating areas, planters, cooking and display. Seating happens in planned and unplanned areas, inside geometric courtyard, at the perimeter of the oval shaped island or on the actual counter as the continuous stone surface creates a non-directional 360 degree communal island as it is situated in the center of the fairgrounds.

Table of Contents
Table of Contents
Table of Contents
Table of Contents
Table of Contents
Table of Contents
Table of Contents
Table of Contents